Κάθε μέρα chef με τον Βαγγέλη Δρίσκα καταχωρήθηκε: Παρασκευή 08 Οκτωβρίου 2021 15:18

Κάθε μέρα chef, με τον Βαγγέλη Δρίσκα | Επεισόδιο 20, κύκλος 02

Ο Βαγγέλης Δρίσκας μας μαθαίνει πώς μαγειρεύεται σωστά το ρύζι για sushi και στη συνέχεια φτιάχνει σπιτικό nigiri sushi, με φιλέτο φρέσκου σολομού, αλλά και sushi μπολ με διάφορα υλικά και μαριναρισμένα φιλέτα σολομού. Μας «ταξιδεύει» στην Ιταλία για πάστα αματριτσιάνα και μας αποκαλύπτει ποιο είναι το ιδιαίτερο αλλαντικό που την κάνει ξεχωριστή. Στη συνέχεια φτιάχνει μελιτζάνες μελωμένες στο φούρνο με γέμιση από κιμά και διάφορα λαχανικά, ενώ για γλυκό ετοιμάζει μια εύκολη κρέμα καραμέλας με μπανάνες και σοκολάτα.
ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΔΡΙΣΚΑΣ