OPEN Weekend / Συνταγέςκαταχωρήθηκε: Κυριακή 19 Σεπτεμβρίου 2021 12:19Συνταγή για εκλέρ σοκολάτας με λευκό ή μαύρο Mirlar από τον Ευάγγελο Χασιώτη
Ο Ευάγγελος Χασιώτης φτιάχνει εκλέρ σοκολάτας με λευκό ή μαύρο Mirlar. Υλικά συνταγής: 540 γρ νερό, 540 γρ γάλα, 22 γρ ζάχαρη, 15 γρ αλάτι, 435 γρ βούτυρο, 651 γρ αλεύρι και 1085 γρ αυγό. Για την κρέμα πατισερί: 500 γρ γάλα, 80 γρ ζάχαρη, 1 τμχ αυγό, λίγη βανιλίνη, 70 γρ άμυλο, 50 γρ αλεύρι και 50 γρ βούτυρο.