Έλα χαμογέλα-συνταγέςκαταχωρήθηκε: Κυριακή 13 Ιουνίου 2021 12:25

Συνταγή για Banoffee με σιρόπι σοκολάτας από τον Χρήστο Βέργαδο

Ο Χρήστος Βέργαδος φτιάχνει ένα vigan γλυκό: Banoffee με σιρόπι σοκολάτας Violife. Υλικά για τη βάση: 160 γρ. μαργαρίνη, 25 γρ. κακάο, 140 γρ. αλεύρι ολικής, 110 γρ. καστανή ζάχαρη, 100 γρ. ινδοκάρυδο, ½ κ.γ μπέικιν πάουντερ. Για την κρέμα: 150 γρ. Violife creamy original, 50 γρ. κρέμα καρύδας, 30 γρ. ζάχαρη καστανή, 1 μπανάνα, 1 βανίλια. Για την σαντιγί: 150 γρ. Violife creamy original, 50 γρ. κρέμα καρύδας. Για την σάλτσα σοκολάτας: 150 γρ. Violife cocospread, 100 γρ. κρέμα καρύδας.
ΣΥΝΤΑΓΕΣΧΡΗΣΤΟΣ ΒΕΡΓΑΔΟΣΓΛΥΚΟΖΑΧΑΡΟΠΛΑΣΤΙΚΗVIGANBANOFFEE