Κάθε μέρα chef με τον Βαγγέλη Δρίσκα καταχωρήθηκε: Τετάρτη 05 Μαΐου 2021 16:38Κάθε μέρα chef, με τον Βαγγέλη Δρίσκα | Επεισόδιο 76
Ο Βαγγέλης Δρίσκας μαγειρεύει ριγκατόνι φούρνου φλορεντίν, μία πεντανόστιμη πάστα φούρνου με λαχανικά. Στην ενότητα «Ζαχαροπλαστική για όλους» φτιάχνει τις περίφημες κυπριακές ταχινόπιτες. Το γευστικό ταξίδι συνεχίζεται στην Ασία, με Stir fry μοσχαράκι με oyster sauce και στην ενότητα «Υγιεινά αλλά νόστιμα» δοκιμάζουμε λαχταριστές πικάντικες ψητές σαρδέλες.