EYTYXEITE > Μαγειρικήκαταχωρήθηκε: Δευτέρα 26 Απριλίου 2021 11:20

Συνταγή για πασχαλινά κουλουράκια από την Κατερίνα Λένη

Η Κατερίνα Λένη φτιάχνει πασχαλινά κουλουράκια. Υλικά: 800 – 820 γρ. αλεύρι γ.ο.χ, 250 γρ βούτυρο, χυμό και ξύσμα από 1 πορτοκάλι, 3 αβγά, 300 γρ. ζάχαρη άχνη, ½ κ.γ. μαγειρική σόδα, 8 γρ. μπέικιν πάουντερ, 3 βανίλιες, 3 γρ. μαστίχα Χίου, 3 γρ. μαχλέπι, 2 γρ. κάρδαμο, 1 αβγό για την επάλειψη και λίγη ζάχαρη άχνη.
ΣΥΝΤΑΓΕΣΠΑΣΧΑΛΙΝΕΣ ΣΥΝΤΑΓΕΣΠΑΣΧΑΛΙΝΟ ΤΡΑΠΕΖΙΚΑΤΕΡΙΝΑ ΛΕΝΗΚΟΥΛΟΥΡΑΚΙΑ