Έλα χαμογέλα-συνταγέςκαταχωρήθηκε: Κυριακή 25 Απριλίου 2021 12:14

Συνταγή για κουλουράκια με βούτυρο αγελάδος από τον Χρήστο Βέργαδο

Ο pastry chef Χρήστος Βέργαδος μάς ετοιμάζει κουλουράκια με βούτυρο αγελάδος ΟΛΥΜΠΟΣ. Υλικά: 250 γρ. βούτυρο ΟΛΥΜΠΟΣ, 270 γρ. ζάχαρη, 3 κρόκους, 250 γρ. γάλα, 2 κ.σ. κονιάκ, 800 γρ. αλεύρι, ½ κ.γ. σόδα, 2 κ.γ. μπείκιν πάουντερ, 4 βανίλιες και ξύσμα από 1 πορτοκάλι. Για το άλειμμα: 1 αβγό και 50 γρ. γάλα.
ΣΥΝΤΑΓΕΣΧΡΗΣΤΟΣ ΒΕΡΓΑΔΟΣΠΑΣΧΑΛΙΝΕΣ ΣΥΝΤΑΓΕΣΠΑΣΧΑΛΙΝΟ ΤΡΑΠΕΖΙΚΟΥΛΟΥΡΑΚΙΑ