Γλυκές αλχημείες καταχωρήθηκε: Σάββατο 03 Απριλίου 2021 21:10

Γλυκές αλχημείες | Επεισόδιο 19

Ο Στέλιος Παρλιάρος εμπνέεται από το street food και δείχνει πώς να φτιάξουμε 4 λαχταριστές λιχουδιές στη σπιτική τους εκδοχή! Το επεισόδιο ξεκινάει με τσούρος, ένα δημοφιλές street food στο Μεξικό, το Περού και την Ισπανία. Τα τηγανητά, ζαχαρωμένα ψωμάκια που θυμίζουν μακρόστενους λουκουμάδες, θα ξετρελάνουν και τους πιο απαιτητικούς! Στη συνέχεια ο Στέλιος Παρλιάρος δείχνει βήμα βήμα τα μυστικά για υπέροχες κρέπες, που δεν έχουμε παρά να αποφασίσουμε με τι θα τις γεμίσουμε. Ποιος δεν αγαπάει το παγωτό; Πόσοι μπορούν να αντισταθούν σε μια γρανίτα; Τρία υλικά αρκούν για μια λαχταριστή και δροσιστική γρανίτα φράουλα. Για το τέλος, ο Στέλιος Παρλιάρος έχει ετοιμάσει ακόμα μια γλυκιά απόλαυση: Μοναδικά, χρωματιστά, σπιτικά γλειφιτζούρια!
ΣΤΕΛΙΟΣ ΠΑΡΛΙΑΡΟΣ