EYTYXEITE > Μαγειρικήκαταχωρήθηκε: Δευτέρα 08 Μαρτίου 2021 11:22Συνταγή για παπαρδέλες με μοσχαράκι ραγού από την Κατερίνα Λένη
Η Κατερίνα Λένη μαγειρεύει παπαρδέλες με μοσχαράκι ραγού. Υλικά: 1 πακέτο παπαρδέλες μεγάλες, 1 κιλό μοσχαρίσια σπάλα, 100 ml κρεμμύδι, 1 κρεμμύδι, 2 σκελίδες σκόρδο, 2 καρότα, 5 φέτες προσούτο, 200 ml κόκκινο κρασί, 1 κ.σ. πελτέ ντομάτας, 1 βάζο τριμμένο ντομάτα, 1 ξυλάκι κανέλας, μοσχοκάρυδο, 1 φύλλο δάφνης, 2-3 κόκους μπαχάρι, 3 λίτρα ζωμός μοσχαρίσιος, αλάτι, φρεσκοτριμμένο πιπέρι, 1 πρέζα ζάχαρη, θυμάρι, μαϊντανός, 150 γρ. παρμεζάνα, 20 ντοματίνια και λίγες σταγόνες ελαιόλαδο.