Κάθε μέρα chef με τον Βαγγέλη Δρίσκα καταχωρήθηκε: Παρασκευή 26 Φεβρουαρίου 2021 16:31

Κάθε μέρα chef, με τον Βαγγέλη Δρίσκα | Επεισόδιο 35

Ο Βαγγέλης Δρίσκας φτιάχνει μυκονιάτικα κεφτεδάκια, αρωματικά και τραγανά, ετοιμάζει εθιστικά νόστιμο κόκορα κρασάτο από την γαλλική κουζίνα, ένα πικάντικο σπαγγέτι με ζαμπόν και μπέικον και το πιο εύκολο και βελούδινο λεμονάτο σουφλέ που φτιάχνεται με πολύ λίγα υλικά!
ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΔΡΙΣΚΑΣ