Κάθε μέρα chef με τον Βαγγέλη Δρίσκα καταχωρήθηκε: Τετάρτη 24 Φεβρουαρίου 2021 16:30

Κάθε μέρα chef, με τον Βαγγέλη Δρίσκα | Επεισόδιο 33

Ο Βαγγέλης Δρίσκας μαγειρεύει πρωτότυπα και τραγανά τυροπιτάκια με τυροκαυτερή. Στην ενότητα Masterclass σε 5' μας δείχνει πώς να μαγειρεύουμε τρυφερές χοιρινές μπριζόλες με μπίρα και πορτοκάλι. Στη συνέχεια, αποκαλύπτει όλα τα μυστικά για το τέλειο σαγανάκι με βοδινό λουκάνικο, πιπεριές και αυγά, αλλά και για την πεντανόστιμη μελόπιτα Σίφνου, ένα γλυκό που θα λατρέψουν μικροί και μεγάλοι!
ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΔΡΙΣΚΑΣ