EYTYXEITE > Μαγειρικήκαταχωρήθηκε: Δευτέρα 15 Φεβρουαρίου 2021 11:34

Συνταγή για κεφτεδάκια γεμιστά με πατάτες γιαχνί από την Κατερίνα Λένη

Η Κατερίνα Λένη μαγειρεύει κεφτεδάκια γεμιστά με πατάτες. Υλικά: 600 γρ. μοσχαρίσιος κιμάς, 2-3 φέτες μπαγιάτικο ψωμί, γάλα ή νερό για μούλιασμα, 1 κρεμμύδι, 1 σκελίδα σκόρδο, αλάτι, φρεσκοτριμμένο πιπέρι, 1 αυγό, 4-5 κ.σ. ελαιόλαδο, δυόσμος, μαϊντανός, θυμάρι, 250γρ. κασέρι, αλεύρι, 1 κ.σ. ματζουράνα ξερή, λάδι για το τηγάνισμα. Υλικά για το γιαχνί: 1 κιλό πατάτες, 100 ml ελαιόλαδο, 1 κρεμμύδι, 2 σκελίδες σκόρδο, 200 ml κόκκινο κρασί, 2 φινόκιο, 400 γρ. τριμμένη ντομάτα σε γυάλινη συσκευασία Κύκνος, αλάτι, φρεσκοτριμμένο πιπέρι, 1 πρέζα ζάχαρη, 3-4 κόκοι μπαχάρι, 1 ξυλάκι κανέλας, 1 φύλλο δάφνης, αρωματικά βότανα, 1 ½ λίτρο ζωμό λαχανικών.
ΣΥΝΤΑΓΕΣΚΑΤΕΡΙΝΑ ΛΕΝΗ