Κάθε μέρα chef με τον Βαγγέλη Δρίσκα καταχωρήθηκε: Τετάρτη 03 Φεβρουαρίου 2021 16:30Κάθε μέρα chef, με τον Βαγγέλη Δρίσκα | Επεισόδιο 18
Ο Βαγγέλης Δρίσκας μαγειρεύει χοιρινά μπριζολάκια με τραγανή κρούστα και τα σερβίρει με μανιτάρια με αρωματικά ψίχουλα παρμεζάνας. Ετοιμάζει σπιτικό φαστ φουντ με μεξικάνικες κεσαντίγιας με αλλαντικά, πιπεριές και τσένταρ. Δοκιμάζει μια χειμωνιάτικη σαλάτα με φασόλια, ταραμά και καπνιστό σκουμπρί και μας μαθαίνει πώς μπορούμε να φτιάξουμε βήμα-βήμα ένα πεντανόστιμο σοκολατένιο κέικ χωρίς ζάχαρη, με σπιτική τζιαντούγια.