EYTYXEITE > Μαγειρικήκαταχωρήθηκε: Τετάρτη 03 Φεβρουαρίου 2021 12:01

Συνταγή για σκεπαστή με μεσογειακή γέμιση και προσούτο από την Κατερίνα Λένη

Η Κατερίνα Λένη φτιάχνει σκεπαστή με μεσογειακή γέμιση και προσούτο. Υλικά για τη ζύμη: 1 κιλό αλεύρι γ.ο.χ, 1 φακελάκι ξηρή μαγιά, 1 πρέζα ζάχαρη, 1 πρέζα αλάτι, 1 αυγό, 5 κ.σ γάλα χλιαρό, 5 κ.σ ηλιέλαιο, 300 – 400 ml νερό χλιαρό. Υλικά για τη γέμιση: φέτα, ντοματίνια, ελιές, θυμάρι φρέσκο, ζαμπόν, διάφορα κίτρινα τυριά, προσούτο, μοτσαρέλα, λίγο βούτυρο λιωμένο.
ΣΥΝΤΑΓΕΣΚΑΤΕΡΙΝΑ ΛΕΝΗ