Κάθε μέρα chef με τον Βαγγέλη Δρίσκα καταχωρήθηκε: Πέμπτη 28 Ιανουαρίου 2021 16:33

Κάθε μέρα chef, με τον Βαγγέλη Δρίσκα | Επεισόδιο 14

Ο Βαγγέλης Δρίσκας φτιάχνει μια εντυπωσιακή αλμυρή ταρτ τατέν με καραμελωμένα παντζάρια και ανθότυρο. Μαγειρεύει πολίτικους κεφτέδες, αφράτους και κοκκινιστούς και μας δείχνει τη συνταγή για βελούδινο και βουτυράτο πουρέ πατάτας. Φτιάχνει τσοριπάν, ένα σάντουιτς με λουκάνικο από την Αργεντινή και τηγανίζει διαφορετικά λουκουμαδάκια κίτρινης κολοκύθας που τα σερβίρει με σάλτσα με καραμελωμένο γάλα και καφέ.
ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΔΡΙΣΚΑΣ