EYTYXEITE > Μαγειρικήκαταχωρήθηκε: Παρασκευή 04 Δεκεμβρίου 2020 11:51Συνταγή για ριζότο με κολοκύθα, μπέικον και φασκόμηλο από την Κατερίνα Λένη
Η Κατερίνα Λένη φτιάχνει ριζότο με κολοκύθα, μπέικον και φασκόμηλο. Υλικά: 1200 γρ. κολοκύθα, 250 γρ. ρύζι για ριζότο, 1 κρεμμύδι, 2 σκελίδες σκόρδο, 50 ml ελαιόλαδο, 250 ml λευκό κρασί, 500 ml ζωμό λαχανικών, 100 γρ. παρμεζάνα τριμμένη, 100 γρ. μπέικον, 30 γρ. φασκόμηλο, 100 γρ. βούτυρο, αλάτι, φρεσκοτριμμένο πιπέρι.