EYTYXEITE > Μαγειρικήκαταχωρήθηκε: Παρασκευή 06 Νοεμβρίου 2020 11:57Συνταγή για μοσχαράκι γιουβέτσι σε πήλινο με φέτα και γραβιέρα από την Κατερίνα Λένη
Η Κατερίνα Λένη μας μαγειρεύει μοσχαράκι γιουβέτσι σε πήλινο με φέτα και γραβιέρα. Υλικά: 1 κιλό μοσχάρι σπάλα, 400 γρ. κριθαράκι, 1 κρεμμύδι, 2 καρότα, 200 ml ελαιόλαδο, 100 ml κόκκινο κρασί, 1 βάζο συμπυκνωμένο χυμό, 1 κουτάκι ντομάτα κονκασέ, 1 κ.σ. πελτέ ντομάτας, 1 δαφνόφυλλο, 1 ξυλάκι κανέλας, 3-4 κόκκους μπαχάρι, μοσχοκάρυδο, αλάτι, φρεσκοτριμμένο πιπέρι, φρέσκο θυμάρι, ελαιόλαδο, 2 λίτρα νερό ή ζωμό λαχανικών, 1.200 ml ζωμό από το μοσχάρι, φέτα, γραβιέρα.