Έλα χαμογέλα-συνταγέςκαταχωρήθηκε: Κυριακή 01 Νοεμβρίου 2020 12:22

Συνταγή για κέικ καρότου με κρέμα τυριού από τον Χρήστο Βέργαδο

Ο pastry chef Χρήστος Βέργαδος φτιάχνει κέικ καρότου με κρέμα τυριού. Υλικά για το κέικ: 350 γρ. αλεύρι, 300 γρ. ζάχαρη, 100 γρ. καστανή ζάχαρη, 4 αυγά, 360 ml ηλιέλαιο, 450 γρ. καρότα, 1 κ.γ μπέικιν πάουντερ, 1 κ.γ μαγειρική σόδα, 1 κ.γ κανέλα, 1 πρέζα γαρύφαλλο, 1/3 κ.γ αλάτι. Για το cream cheese frosting: 230 γρ. τυρί κρέμα, 70 γρ. βούτυρο, 140 γρ. άχνη ζάχαρη, 1 κ.σ κρέμα γάλακτος, 1 κάψουλα βανίλιας.
ΣΥΝΤΑΓΕΣΧΡΗΣΤΟΣ ΒΕΡΓΑΔΟΣ