My Greece > Μαγειρικήκαταχωρήθηκε: Κυριακή 25 Οκτωβρίου 2020 21:55Δέσποινα Βανδή και Βαγγέλης Δρίσκας μαγειρεύουν ρεβίθια γιαχνί
Η Δέσποινα Βανδή και ο Βαγγέλης Δρίσκας μαγειρεύουν ρεβίθια γιαχνί. Υλικά: 500 γρ. ρεβίθια, 2 ξερά κρεμμύδια, πολτός σκόρδου με μείγμα αρωματικών, 1 μεγάλη πατάτα, ανθός αλατιού, ελαιόλαδο, 4 φρέσκα κρεμμυδάκια, 1 ματσάκι άνηθο ή μάραθο, 500 γρ. σπανάκι και 500 γρ. φιλέτο παστού μπακαλιάρου.