EYTYXEITE > Μαγειρικήκαταχωρήθηκε: Τετάρτη 14 Οκτωβρίου 2020 12:17Συνταγή για λαχταριστό cheesecake σοκολάτας από την Κατερίνα Λένη
Η Κατερίνα Λένη φτιάχνει λαχταριστό cheesecake σοκολάτας. Υλικά για τη βάση: 150 γρ. κουβερτούρα μαύρη, 50 γρ. βούτυρο λιωμένο, 200 γρ. μπισκότα τύπου digestive ή γεμιστά. Υλικά για την κρέμα: 700 γρ. τυρί κρέμα, 200 γρ. ζάχαρη, 50 γρ. ζάχαρη μαύρη, 50 γρ. κακάο χωρίς ζάχαρη, 600 ml κρέμα γάλακτος, 350 γρ. κουβερτούρα μαύρη. Υλικά για τη γκανάζ: 170 γρ. κουβερτούρα γάλακτος, 150 γρ. κρέμα γάλακτος.