Τώρα ό,τι συμβαίνει > Ρεπορτάζκαταχωρήθηκε: Σάββατο 25 Ιουλίου 2020 12:27

Γεύσεις από Αστυπάλαια: Μαρμελάδες, λικέρ και τοπικά εδέσματα με βότανα και φρούτα του νησιού

Η κ. Έλλη άφησε την Αθήνα 12 χρόνια πριν και πήγε στην Αστυπάλαια και έφτιαξε ένα εργαστήριο παραδοσιακών προϊόντων. Μαζεύει τα βότανα, παίρνει το ντόπιο μέλι, εκμεταλλεύεται τους φυσικούς πόρους του νησιού και φτιάχνει τα παραδοσιακά σπιτικά εδέσματα με τα οποία γεμίζει τα ράφια στο μαγαζί της. Οι σπιτικές της μαρμελάδες φτάνουν τα 65 διαφορετικά είδη.
ΝΗΣΙΑΑΣΤΥΠΑΛΑΙΑΜΑΡΜΕΛΑΔΑΤΟΠΙΚΑ ΕΔΕΣΜΑΤΑ