EYTYXEITE > Μαγειρικήκαταχωρήθηκε: Πέμπτη 02 Απριλίου 2020 12:36

Συνταγή για πασχαλινά κουλουράκια από την Μαρία Εκμεκτσίογλου

Η Μαρία Εκμεκτσίογλου φτιάχνει πασχαλινά κουλουράκια. Υλικά: 250 γρ. βούτυρο αγελαδινό, 700 γρ. αλεύρι, 200 γρ. ζάχαρη, 3 αυγά (το 1 για το άλειμμα), ξύσμα από ένα πορτοκάλι, χυμό από ένα πορτοκάλι, 1 κ.γ. μπέικιν, 1 βανίλια, 1 κ.γ. κανέλα και αλάτι.
ΜΑΓΕΙΡΙΚΗΣΥΝΤΑΓΕΣΜΑΡΙΑ ΕΚΜΕΚΤΣΙΟΓΛΟΥΠΑΣΧΑΛΙΝΕΣ ΣΥΝΤΑΓΕΣ