Έλα χαμογέλα-συνταγέςκαταχωρήθηκε: Σάββατο 21 Μαρτίου 2020 15:03

Συνταγή για τηγανητό μπακαλιάρο σε χυλό μπίρας και σκορδαλιά με καρύδια από τον Βαγγέλη Δρίσκα

Ο Βαγγέλης Δρίσκας, από το σπίτι του, συνοδεύει τον Κωνσταντίνο Βασάλο στο να φτιάξει τηγανητό μπακαλιάρο σε χυλό μπίρας και σκορδαλιά με καρύδια από τον Βαγγέλη Δρίσκα. Υλικά για 4 μερίδες: 800 γρ. φιλέτο μπακαλιάρου ξαρμυρισμένο κομμένο σε 12 κομμάτια, 300 ml μπίρα, 125 γρ. αλεύρι, 100 γρ. κορνφλάουρ, αλάτι, πιπέρι, λίγο αλεύρι και λάδι για το τηγάνισμα. Υλικά για 1 δόση σκορδαλιά (4-6 μερίδες): 500 γρ. ψωμί μουσκεμένο σε νερό και στραγγισμένο, 100 γρ. καρύδια, 5 μέτριες σκελίδες σκόρδο, 250 ml ελαιόλαδο, 2-3 κουτ. σούπας ξίδι, λίγο αλάτι.
ΜΑΓΕΙΡΙΚΗΒΑΓΓΕΛΗΣ ΔΡΙΣΚΑΣ