OPEN Kitchenκαταχωρήθηκε: Τετάρτη 02 Οκτωβρίου 2024 17:41«OPEN Kitchen» 02/10/2024
Η σημερινή εκπομπή έχει άρωμα Ιταλίας και η Ντίνα μας μεταφέρει συγκεκριμένα στην Μπολόνια για να δοκιμάσουμε σπαγγέτι με αυθεντική σάλτσα μπολονέζ. Στη συνέχεια, ο Πέτρος Πανούτσος, ειδικός σε θέματα βιολογικών και παραδοσιακών καλλιεργειών, μας δείχνει τον τρόπο για να καλλιεργήσουμε την αγαπημένη μας πιπεριά στο μπαλκόνι του σπιτιού μας. Τέλος, ετοιμάζουμε ένα υπέροχο πρωτεϊνούχο γλυκό, κέικ πρωτεΐνης με πουτίγκα σοκολάτας.