Κάθε μέρα chef με τον Βαγγέλη Δρίσκα αποσπάσματακαταχωρήθηκε: Παρασκευή 28 Ιανουαρίου 2022 14:55Συνταγή για χειροποίητα τορτελίνι με φρέσκο σολομό από τον Βαγγέλη Δρίσκα
Ο Βαγγέλης Δρίσκας μάς δείχνει πώς να κάνουμε τα δικά μας σπιτικά ζυμαρικά. Μαθαίνουμε βήμα βήμα πώς να κάνουμε την πιο ωραία ζύμη και πώς σχηματίζουμε το τορτελίνι.. Στη συνέχεια, φτιάχνουμε μια ιδιαίτερη γέμιση με σολομό και μετά μαγειρεύουμε τα τορτελίνι με μια υπέροχη σάλτσα από κρόκο Κοζάνης.