Chef στην κουζίνα σας με τον Βαγγέλη Δρίσκα, Σάββατο στις 13:45
Ο Βαγγέλης Δρίσκας μαγειρεύει ριγκατόνι με μία καλοκαιρινή σάλτσα με ποικιλία λαχανικών και μους φέτας. Ψήνει στον φούρνο χοιρινές μπριζόλες με πάπρικα και ρίγανη και τις συνοδεύει με μία πρωτότυπη γαρνιτούρα. Ακόμα, φτιάχνει μία πανεύκολη και εντυπωσιακή τούρτα παγωτό με αφράτο παντεσπάνι, δύο είδη παγωτού και γκοφρέτες. Στη συνέχεια, ετοιμάζει στο λεπτό το πιο εύκολο ψητό κοτόπουλο στη λαδόκολλα με σάλτσα μπάρμπεκιου. Τέλος, δοκιμάζουμε μία δροσερή σαλάτα με φασόλια, κινόα και αβοκάντο με ένα ιδιαίτερο αρωματικό ντρέσινγκ.