21-04-2023

«Total Football» - Κυριακή 23/04/2023 στις 22:00

Total Football - Πάνος Βόγλης, Μαρία Ζαφειράτου

Total Football την Κυριακή στις 22:00, με δύο μεγάλα ντέρμπι σε Θεσσαλονίκη και Πειραιά

Η 5η αγωνιστική των πλέι-οφ έχει ντέρμπι και μάλιστα δύο. Όλο το ενδιαφέρον επικεντρώνεται σε Θεσσαλονίκη και Πειραιά, με δύο κρίσιμες μάχες των διεκδικητών του τίτλου.

Ο ΠΑΟΚ υποδέχεται στην Τούμπα τον Παναθηναϊκό, αμφότεροι καίγονται για βαθμούς και η εκπομπή θα έχει συνεχείς ζωντανές συνδέσεις με το γήπεδο και τον απεσταλμένο Γρηγόρη Ατρείδη, προκειμένου να μας μεταφέρει το ρεπορτάζ, δηλώσεις παικτών-προπονητών και κλίμα από τους δύο μονομάχους, αμέσως μόλις σφυρίξει τη λήξη ο διαιτητής.

Ο Γρηγόρης Ποζιός περιγράφει live στο στούντιο τα καλύτερα στιγμιότυπα του αγώνα.

Την ίδια ώρα στο «Καραϊσκάκης» ο Ολυμπιακός αντιμετωπίζει την ΑΕΚ, σε ένα ματς χωρίς αύριο για τους ερυθρόλευκους και πολύ σημαντικό για την ομάδα του Ματίας Αλμέιδα.

Ο Μανώλης Σφακάκης περιγράφει φάσεις και γκολ από το παιχνίδι και όλο το ρεπορτάζ επιμελείται και παρουσιάζει ο Δημήτρης Βάλσαμος

Ο Νίκος Νταμπίζας αναλύει με μοναδικό και εμπεριστατωμένο τρόπο  όλα όσα θα συμβούν στα ματς των πλέι-οφ. Παράλληλα σχολιάζει τα κακώς κείμενα του ελληνικού ποδοσφαίρου και δίνει την δική του οπτική για πράγματα και καταστάσεις στην STOIXIMAN SUPER LEAGUE.

Ο Αλέξης Σπυρόπουλος φωτίζει πρόσωπα και στιγμές που αναμένεται να παίξουν ρόλο στα μεγάλα παιχνίδια της αγωνιστικής.

Ο Βασίλης Παπαθεοδώρου όπως κάθε εβδομάδα, θα μεταφέρει αποκλειστικές ειδήσεις, παρασκήνιο, θέματα που συζητιούνται από τον κόσμο.

Ο Αριστομένης Κουτσιαύτης εξηγεί το γράμμα, αλλά και το πνεύμα των κανονισμών διαιτησίας και δεν αφήνει τίποτα στο σκοτάδι.

Εκτενή στιγμιότυπα και ρεπορτάζ από την αναμέτρηση-τελικός για την έξοδο στην Ευρώπη, ανάμεσα στον Βόλο και τον Άρη.

Η μάχη των πλέι-άουτ περνάει από το μικροσκόπιο της εκπομπής, καθώς έρχεται η 4η από τις 7 αγωνιστικές του μίνι πρωταθλήματος, ενώ θα δούμε και γκολ από τον διεθνή χώρο.

Αυτήν την Κυριακή στις 22:00 ο Πάνος Βόγλης και η Μαρία Ζαφειράτου σας περιμένουν στο OPEN. Στο Total Football η δράση είναι καταιγιστική.