09-12-2022

OPEN Sport: Σάββατο-Κυριακή στις 13:40

Open Sport

Αθλητική πανδαισία και αυτό το Σαββατοκύριακο στο OPEN SPORT.

Με τη διεξαγωγή της προημιτελικής φάσης κορυφώνεται η δράση και το ενδιαφέρον στο 22ο Παγκόσμιο Κύπελλο ποδοσφαίρου. Θα προκύψει Superclasico Βραζιλίας – Αργεντινής ή έχουν διαφορετική άποψη Κροατία και Ολλανδία; Γαλλία ή Αγγλία θα επικρατήσει στο ευρωπαϊκό ντέρμπι; Θα συνεχίσει τις εκπλήξεις το Μαρόκο απέναντι και στην Πορτογαλία; Απαντήσεις στην εκπομπή, από τον διεθνή ποδοσφαιριστή της Μπόχουμ, Βασίλη Λαμπρόπουλο, τον πρωταθλητή Ευρώπης του 2004, Νίκο Νταμπίζα και τον διακεκριμένο δημοσιογράφο, Χρήστο Σωτηρακόπουλο. 

Μη χάσετε το ειδικό θέμα για τον Άγγλο, Τζουντ Μπέλινγκχαμ, που διεκδικεί με αξιώσεις το βραβείο του καλύτερου νέου παίκτη του Mundial, αλλά και για την σταθερή αξία της Γαλλίας, Ολιβιέ Ζιρού.  Απολαύστε αστεία και παράξενα στιγμιότυπα που έγιναν viral, αλλά και τις δέκα πιο εντυπωσιακές φάσεις της εβδομάδας. 

Σε τροχιά τετράδας ο Ολυμπιακός και οχτάδας ο Παναθηναϊκός στην Ευρωλίγκα. Tι έγινε στη συνάντηση του Γιάννη Αντετοκούνμπο με τον Λούκα Ντόνσιτς, άφθονο μπασκετικό θέαμα. Αποκλειστική συνέντευξη των τριών κοριτσιών της οικογένειας Αλεξανδρή, που διαπρέπουν στη συγχρονισμένη κολύμβηση με τα χρώματα της Αυστρίας. 

OPEN SPORT, κάθε Σάββατο και Κυριακή μεσημέρι 13:40 – 14:40, ραντεβού με την φωτεινή πλευρά του αθλητισμού.