10-05-2022

Ο Τάσος Δούσης και οι Εικόνες συνεχίζουν το ταξίδι τους στη μαγευτική Βραζιλία και επισκέπτονται τους Καταρράκτες Ιγκουασού

Δελτίο Τύπου - Εικόνες - Βραζιλία, καταρράκτες Ιγκουασού

Οι Εικόνες συνεχίζουν το ταξίδι τους στη μαγευτική Βραζιλία

 

O Τάσος Δούσης και οι Εικόνες συνεχίζουν το ταξίδι τους στο Ρίο ντε Τζανέιρο και επισκέπτονται και τους μοναδικούς Καταρράκτες Ιγκουασού, αυτό το Σαββατοκύριακο στις 17:45 στο OPEN.

Το Σάββατο 14 Μαΐου στις 17:45, ο Τάσος Δούσης και οι Εικόνες ολοκληρώνουν το ταξίδι τους στη φανταχτερή πόλη των Καριόκας, το Ρίο ντε Τζανέιρο!

Εξερευνούν τις παραλίες του Ρίο ντε Τζανέιρο και φυσικά την Ιπανέμα, την πιο φημισμένη παραλία της πόλης. Εκεί γίνονται ένα με τους ντόπιους και κάνουν απίθανες αγορές στο κυριακάτικο παζάρι της Ιπανέμα.   

Ο Τάσος Δούσης και η ομάδα του ζουν τη μοναδική εμπειρία να πετάξουν με ανεμόπτερο επάνω από το Ρίο ντε Τζανέιρο, μαθαίνουν πώς διασκεδάζουν οι κάτοικοι της πόλης και δοκιμάζουν πεντανόστιμες βραζιλιάνικες γεύσεις.   

Την Κυριακή 15 Μαΐου στις 17:45, ο Τάσος Δούσης και οι Εικόνες ταξιδεύουν στους μοναδικούς Καταρράκτες Ιγκουασού, ένα από τα 7 νέα φυσικά θαύματα του κόσμου!

Θαυμάζουν τους πανέμορφους αυτούς Καταρράκτες τόσο από τη μεριά της Βραζιλίας, όσο και από τη μεριά της Αργεντινής. Παρατηρούν τον θεαματικό «Λαιμό του Διαβόλου» από ελικόπτερο, ενώ η αδρεναλίνη πιάνει κόκκινο όταν κάνουν ράφτινγκ στους Καταρράκτες.

Ο Τάσος Δούσης και η ομάδα του επισκέπτονται το Πάρκο Πουλιών και παρατηρούν από κοντά τα 800 διαφορετικά είδη που φιλοξενεί ελεύθερα στις εκτάσεις του.

Φυσικά δεν παραλείπουν να απολαύσουν ένα μοναδικό φολκλορικό χορευτικό πρόγραμμα και να δοκιμάσουν πεντανόστιμο φαγητό, μέχρι τελικής πτώσης.  

Οι πιο όμορφες Εικόνες από τη Βραζιλία, αυτό το Σαββατοκύριακο στις 17:45 στο OPEN!

 

Δείτε το τρέιλερ