02-12-2021

Τι θα δούμε απόψε στο Σ' αγαπάω μεν... αλλά

Σ αγαπάω μεν αλλά, επεισόδιο 19

«Σ’ αγαπάω μεν… αλλά»

απόψε στις 20.00 στο OPEN

  

Απόψε στις 20.00 στο OPEN η Δάφνη λέει στον Παύλο πως σκέφτεται να γεννήσει στο νερό, ενώ o Δάνος συνειδητοποιεί πως πρέπει να κάνει κάτι άμεσα για να σταματήσουν όλοι να νομίζουν πως είναι ομοφοβικός. 

Η Δάφνη αποφασίζει να πάει σε ένα εισαγωγικό μάθημα για να εξετάσει το ενδεχόμενο να γεννήσει στο νερό. Όμως, ο Παύλος δεν είναι έτοιμος να ακολουθήσει γιατί πάσχει από κρίσεις πανικού. Με τον μοναδικό του τρόπο, στέλνει τον Μάκη στην θέση του. Η Ρία πληγωμένη από το Μάκη παθαίνει κρίση ταυτότητας και αρχίζει να τρώει κρέας. Ο Δάνος μετά από επιθέσεις που δέχεται για ομοφοβία δίνει μια νέα σεξουαλική ταυτότητα στον Μάκη και στον Παύλο. Οι ήρωες μας βρίσκονται να μη ξέρουν ποιοι είναι και πού πάνε. Η Δάφνη όμως ξέρει ένα πράγμα σίγουρα. ΔΕΝ θα γεννήσει στο νερό. 

Πρωταγωνιστούν: Αλέξανδρος Μπουρδούμης, Ευσταθία Τσαπαρέλη, Χριστίνα Τσάφου, Βασίλης Χαλακατεβάκης, Εύη Δαέλη, Μαριέλλα Σαββίδου, Μιχάλης Πανάδης, Θοδωρής Αντωνιάδης, Χρήστος Σαπουντζής και η Άννα Αδριανού. 

Τη σκηνοθεσία υπογράφει η Μαρία Λάφη και στη μεταφορά του σεναρίου είναι οι Αντώνης Ανδρής, Μαργαρίτα Γερογιάννη, Ιωάννα Κανελλοπούλου και η Ρένα Ρίγγα.

Δείτε το τρέιλερ

«Σ’αγαπάω μεν… αλλά» απόψε στις 20:00 στο OPEN