21-10-2021

Τι θα δούμε απόψε στις 20.00 στο Σ'αγαπάω μεν...αλλά

Σ αγαπάω μεν αλλά επεισόδιο 7

Το  «Σ’αγαπάω μεν… αλλά» έρχεται απόψε στις 20.00 στο OPEN

με ένα απολαυστικό επεισόδιο.

 

Απόψε στις 20.00 στο OPEN, η παρέα του «Σ’αγαπάω μεν…αλλά» μπλέκει πάλι σε μπελάδες όταν το σαράκι της ζήλειας αρχίζει να τους κυριεύει. 

Μετά από μια τυχαία συζήτηση, ο Παύλος διαπιστώνει πως η Δάφνη του είχε πει ψέματα για το πόσους πρώην είχε πριν γνωριστούν. Το γεγονός αυτό, του προκαλεί μεγάλη ταραχή και ξεκινάει έρευνα για το παρελθόν της, τη στιγμή που εκείνη έχει αναλάβει να οργανώσει τραπέζι για την Ηλιάνα και το νέο της σύντροφο. Ο Μάκης βλέπει τυχαία τη Ρία με άλλο άντρα, παθαίνει σοκ και καταλήγει στο κρεβάτι με μια άγνωστη. Την ώρα του δείπνου όλοι θα ανακαλύψουν κάτι απρόσμενο. Η Ηλιάνα για το φλερτ της, η Ρία για το Μάκη, η Νίνα κι ο Οδυσσέας για το γαμπρό τους. Τελικά, κρατάει κάποιο μυστικό η Δάφνη στον Παύλο; 

Πρωταγωνιστούν: Αλέξανδρος Μπουρδούμης, Ευσταθία Τσαπαρέλη, Χριστίνα Τσάφου, Βασίλης Χαλακατεβάκης, Εύη Δαέλη, Μαριέλλα Σαββίδου, Μιχάλης Πανάδης, Θοδωρής Αντωνιάδης, Χρήστος Σαπουντζής και η Άννα Αδριανού. 

Τη σκηνοθεσία υπογράφει η Μαρία Λάφη και στη μεταφορά του σεναρίου είναι οι Αντώνης Ανδρής, Μαργαρίτα Γερογιάννη, Ιωάννα Κανελλοπούλου και η Ρένα Ρίγγα.

 

 

«Σ’αγαπάω μεν… αλλά» απόψε στις 20:00 στο OPEN