03-06-2021

Κάθε Μέρα Chef με τον Βαγγέλη Δρίσκα

Δρίσκας - Κάθε μέρα σεφ

«Κάθε Μέρα Chef με τον Βαγγέλη Δρίσκα»

 

Καθημερινά Δευτέρα - Παρασκευή στις 15:15 στο OPEN! 

 

Είναι γνωστή η αγάπη του Βαγγέλη Δρίσκα για την μαγειρική αλλά και το πάθος του να παρακολουθεί τις εξελίξεις, τα νέα και ό,τι καινούργιο συμβαίνει στην Ελλάδα και στον κόσμο που έχει σχέση με τη γαστρονομία.

Το «Κάθε Μέρα Chef με τον Βαγγέλη Δρίσκα» είναι μία καθημερινή εκπομπή μαγειρικής για τον σύγχρονο τηλεθεατή. Πολυσυλλεκτική, με μαγειρικά θέματα που εναλλάσσονται μέσα στην εβδομάδα και κρατούν το ενδιαφέρον του τηλεθεατή αμείωτο γιατί πάντα υπάρχει κάτι νέο να δει.

Οι στήλες εναλλάσσονται στη διάρκεια της εβδομάδας: «Ελληνική κουζίνα» δοσμένη με πιο σύγχρονη ματιά. «Έθνικ κουζίνες»: όλα τα υλικά χωράνε στο τραπέζι μας, αρκεί να γνωρίζουμε πώς να τα χρησιμοποιήσουμε. «Υγιεινά αλλά Νόστιμα», μαθαίνουμε τις διατροφικές αξίες των τροφίμων και πώς μπορούμε να τα συνδυάσουμε στο καθημερινό μας μαγείρεμα με το τέλειο γευστικό αποτέλεσμα. 

«Ζαχαροπλαστική για όλους»: με ωραία εύκολα γλυκά, εντυπωσιακές παρασκευές, το γλυκό του Σαββατοκύριακου και συνταγές χωρίς ζάχαρη. «Σπιτικές μαμαδίστικες συνταγές» με υλικά έκπληξη, λιχουδιές για μικρούς και μεγάλους. «Μasterclass σε 5’»: Μαθαίνουμε τα βασικά για μία τεχνική, ένα υλικό, μία συνταγή, μία κουζίνα. 

Ο Βαγγέλης Δρίσκας δίνει τις καλύτερες και τις πιο απλές συνταγές: δοκιμασμένες, βατές με σίγουρο αποτέλεσμα. Μας μαθαίνει να μαγειρεύουμε αποτελεσματικά και μοιράζεται γνώσεις που θα μας κάνουν να κατανοήσουμε και να αγαπήσουμε τη μαγειρική. Μαζί του το μαγείρεμα γίνεται αγχολυτική, ευχάριστη και κυρίως δημιουργική διαδικασία. 

Σήμερα, Πέμπτη 3 Ιουνίου στις 15:15, ο Βαγγέλης μαγειρεύει ένα ξεχωριστό πιάτο με ζυμαρικά: Χυλοπίτες με χοιρινό φιλέτο και μοτσαρέλα. Ελληνική κουζίνα για τη συνέχεια και ο Βαγγέλης δείχνει όλα τα βήματα για λαχταριστά ρολάκια μελιτζάνας με λευκά τυριά. Στην ενότητα «Υγιεινά αλλά νόστιμα» ψήνει μεσογειακό ψάρι στη λαδόκολλα με καλοκαιρινά λαχανικά και αρωματικό ελαιόλαδο. Την ώρα του γλυκού ετοιμάζει ένα δροσερό Cheesecake lime!

Την Παρασκευή 4 Ιουνίου στις 15:15, στο «Κάθε Μέρα Chef», το επεισόδιο ξεκινάει με ψητά φιλετάκια με μαρινάδα Tex Mex, αλλά και με λαχταριστές γεμιστές ψητές πατάτες. Ο Βαγγέλης δείχνει βήμα- βήμα πώς να φτιάξουμε αρωματικό και λαχταριστό σπαγγέτι με ντοματίνια κονφί. Σνακ στο λεπτό με μπισκότα και ταχίνι φράουλα και στην γρήγορη συνταγή της ημέρας μία μακαρονοσαλάτα με κοτόπουλο και αρωματική σάλτσα.

Το επεισόδιο κλείνει γλυκά με μία εντυπωσιακή και πεντανόστιμη ροδακινόπιτα!

Η συνέχεια αναμένεται ακόμα πιο γευστική με απολαυστικές εκπλήξεις κάθε μέρα!

 

“Κάθε Μέρα Σεφ με τον Βαγγέλη Δρίσκα”, καθημερινά Δευτέρα - Παρασκευή στις 15:15 στο OPEN