17-05-2021

Το OPEN, αυτό το Πάσχα, στήριξε «Το Χαμόγελο του Παιδιού» και βρέθηκε δίπλα στα παιδιά και τις οικογένειες, που έχουν ανάγκη

Open logo

Το OPEN, αυτό το Πάσχα, στήριξε «Το Χαμόγελο του Παιδιού» και βρέθηκε δίπλα στα παιδιά και τις οικογένειες, που έχουν ανάγκη 

 

   To OPEN στάθηκε στο πλευρό των παιδιών και οικογενειών που βρίσκονται σε ανάγκη και συγκέντρωσε 154.776€ για «Το Χαμόγελο του Παιδιού» 

 

   Οι παρουσιαστές του σταθμού μέσα από τις εκπομπές έδωσαν το δικό τους μήνυμα, καθ’ όλη τη διάρκεια των πασχαλινών ημερών, προτρέποντας τον κόσμο να συμμετάσχει στον σπουδαίο αυτό σκοπό. Η ανταπόκριση των τηλεθεατών του OPΕΝ ήταν πολύ μεγάλη και εξαιρετικά συγκινητική, με 60.460 κλήσεις και 16.928 SMS και το ποσό που συγκεντρώθηκε ανέρχεται στα 154.776€. 

 

  Οι ανάγκες του Οργανισμού παραμένουν πάντα πολύ μεγάλες και η συνεισφορά όλων είναι απαραίτητη. «Το Χαμόγελο του Παιδιού» αριθμεί 25 χρόνια ουσιαστικής προσφοράς στα παιδιά και στις οικογένειές τους. Το OPEN, από την αρχή της λειτουργίας του, βρίσκεται δίπλα σε οργανισμούς με τόσο σημαντικό έργο, έτσι και φέτος δε θα μπορούσε να μην ενισχύσει τον τόσο σημαντικό αυτό σκοπό. 

 

   Αυτό το Πάσχα φέραμε το χαμόγελο σε χιλιάδες παιδιά και με τη βοήθεια όλων συγκεντρώσαμε 154.776€ για «Το Χαμόγελο του Παιδιού»!