17-05-2021

Αποσπάσματα από την πρεμιέρα της εκπομπής Δε γκρανμάδερ με τον Ιεροκλή Μιχαηλίδη

Δε Γκρανμάδερ

Πρεμιέρα έκανε την Παρασκευή 14 Μαΐου, η εκπομπή Δε γκρανμάδερ με τον Ιεροκλή Μιχαηλίδη. Πρώτος καλεσμένος του Ιεροκλή και της γιαγιάς ήταν ο Σπύρος Παπαδόπουλος, σε μια απολαυστική συνέντευξη.

Παρακάτω μερικά αποσπάσματα από την συνέντευξη.

Ο Σπύρος Παπαδόπουλος αποκαλύπτει ότι ο Σταύρος Ξαρχάκος αποτελούσε διακαή πόθο του να έρθει στο «Στην υγειά μας ρε παιδιά» ως καλεσμένος. Ο ηθοποιός δεν παραλείπει να μιλήσει και για τη μεγάλη προσωπικότητα του Μίκη Θεοδωράκη τον οποίο είχε την τιμή να φιλοξενήσει τρεις φορές στην εκπομπή του 

Ο Σπύρος Παπαδόπουλος μιλά για την σχέση του με τον κίνδυνο, για το πώς αντιμετωπίζει τα θέματα υγείας που προκύπτουν αλλά και για την θέση του σε σχέση με την θρησκεία και την πίστη. Ο ηθοποιός θυμάται τις φορές εκείνες που το φλερτ του με την αδρεναλίνη και τον κίνδυνο κόντεψαν να του κοστίσουν τη ζωή.

Ο Σπύρος Παπαδόπουλος διηγείται κάποιες άγνωστες και συγκινητικές ιστορίες του παρελθόντος από το νησί της μητέρας του, την Νάξο και την πρώτη δουλειά που αναγκάστηκε να κάνει για τα προς το ζην.

Ο Σπύρος Παπαδόπουλος μιλάει για τη σχέση του με τους κοντινούς του φίλους τους οποίους θεωρεί οικογένεια αλλά και για το πως αντιμετωπίζει την μοναξιά, την οποία χαρακτηρίζει ως "μεγάλη ανάσα".