13-11-2020

Δύο πολύ συγκινητικά γράμματα παραδόθηκαν στο χθεσινό Γράμμα για σένα με τη Βίκυ Χατζηβασιλείου

Γράμμα για σένα - Βίκυ Χατζηβασιλείου

Γράμμα για σένα με τη Βίκυ Χατζηβασιλείου

 

Δύο συγκινητικές ιστορίες μας διηγήθηκαν χθες τα «Γράμματα» που άνοιξε η Βίκυ Χατζηβασιλείου. Ένα τρισχαριτωμένο 10χρονο αγόρι θέλησε να εκφράσει τα συναισθήματά του στην αγαπημένη του νταντά και σε αυτό τον βοήθησε ένας αγαπημένος πρωταγωνιστής. Η δεύτερη ιστορία αποτυπώνει μια σκληρή πραγματικότητα: δύο αδέλφια που δεν γνωρίστηκαν ποτέ, συναντιούνται για πρώτη φορά.

Το πρώτο γράμμα ήρθε από τον γλυκύτατο Φάνη. Ο Φάνης έχει ταλέντο στον χορό και έχει αποσπάσει πολλές διακρίσεις. Παίζει πόλο, μιλάει αγγλικά και γαλλικά, παίζει μπουζούκι, λατρεύει τον captain America, αλλά και τα μακαρόνια με κιμά και είναι μόλις… 10 ετών. Αυτός ο απολαυστικός πιτσιρίκος, θέλησε να κάνει την πιο συγκινητική έκπληξη στην γυναίκα στην οποία έχει ορκιστεί αιώνια πίστη -και όχι, αυτή η γυναίκα δεν είναι η μαμά του! Στο εγχείρημά του αυτό, τον βοήθησε ο αγαπημένος ηθοποιός, ο Νίκος Πολυδερόπουλος 

Η δεύτερη ιστορία συγκλονίζει με πρωταγωνιστές δύο αδέρφια που ζουν στην ίδια χώρα, αλλά δεν είχαν ποτέ καμία επαφή. Η σχέση τους κλυδωνίστηκε από την αρχή της ζωής τους και υπεύθυνος για αυτό ήταν ο πατέρας τους. Μέσα από την εκπομπή συναντά ο ένας τον άλλο για πρώτη φορά.