19-10-2020

OPEN My Cinema, καθημερινά στις 20:00

Πιάσε με αν μπορείς - Catch Me If You Can - Ξένη ταινία

Μια εβδομάδα γεμάτη δράση και περιπέτεια έρχεται στο  OPEN MY CINEMA.

Η ταινία «Πιάσε με αν μπορείς» υποψήφια για δύο Όσκαρ με τους μοναδικούς Λεονάρντο ντι Κάπριο και Τομ Χανκς, το Max Steel με τις τρελές περιπέτειες του Μαξ και του εξωγήινου φίλου του, ο καταπληκτικός Χάρισον Φορντ ως Ιντιάνα Τζόουνς και τέλος η ξεκαρδιστική ταινία animation, Μαδαγασκάρη 2 στα ελληνικά.

Κάθε μέρα, στις 8 είναι η ώρα του κινηματογράφου στο #OpenMyCinema

Max Steel - Ξένη ταινία
MAX STEEL
Δευτέρα 19/10, στις 20:00
Πρωταγωνιστούν: Μπεν Ουλιντσελ, Τζος Μπρένερ, Μαρία Μπέλο, Άντι Γκαρσία
Οι περιπέτειες του έφηβου Μαξ Μακγράθ και του εξωγήινου συντρόφου του, Στιλ που πρέπει να συνδυάσουν τις τεράστιες νέες δυνάμεις τους για να εξελιχθούν στον υπερήρωα Μαξ Στιλ.

Πιάσε με αν μπορείς - Catch Me If You Can - Ξένη ταινία
ΠΙΑΣΕ ΜΕ ΑΝ ΜΠΟΡΕΙΣ
Τρίτη 20/10, στις 20:00

Με τους: Τομ Χανκς, Λεονάρντο Ντι Κάπριο
Σκηνοθεσία: Στίβεν Σπίλμπεργκ
Ένας πράκτορας του FBI αναλαμβάνει να συλλάβει τον απατεώνα Φρανκ Άμπεγκνεϊλ ο οποίος πριν από τα δεκαεννιά του κατάφερε επιτυχώς να πλαστογραφήσει επιταγές αξίας εκατομμυρίων δολαρίων ενώ ταυτόχρονα παρίστανε έναν πιλότο, έναν γιατρό και έναν νομικό.

Ο Ιντιάνα Τζόουνς και το βασίλειο του κρυστάλλινου κρανίου - Indiana Jones and the Kingdom of the Crystal Skull - Ξένη ταινία
Ο ΙΝΤΙΑΝΑ ΤΖΟΟΥΝΣ ΚΑΙ ΤΟ ΒΑΣΙΛΕΙΟ ΤΟΥ ΚΡΥΣΤΑΛΛΙΝΟΥ ΚΡΑΝΙΟΥ
Τετάρτη 21/10 στις 20.00
Σκηνοθεσία: Στίβεν Σπίλμπεργκ
Πρωταγωνιστούν: Χάρισον Φορντ, Κέιτ Μπλάνσετ, Σία Λε Μπουφ, Κάρεν Άλεν Το 1957 ο αρχαιολόγος και εξερευνητής Ιντιάνα Τζόουνς, καλείται να επιστρέψει στην ενεργό δράση και μπλέκει σε μια διεθνή συνομωσία της οποίας ο σκοπός είναι να ανακαλύψει τα μυστικά που κρύβουν μυστήρια αντικείμενα γνωστά ως κρυστάλλινα κρανία.

Γράμμα για σένα - Βίκυ Χατζηβασιλείου
Κάθε Πέμπτη στις 20.00 προβάλλεται το «Γράμμα Για Σένα» με τη Βίκυ Χατζηβασιλείου.

Μαδαγασκάρη 2 - Madagascar: Escape 2 Africa - Ξένη ταινία
ΜΑΔΑΓΑΣΚΑΡΗ 2
Παρασκευή 23/10, στις 20:00
Στα ελληνικά
Τα ζώα της Μαδαγασκάρης κατευθύνονται προς τη Νέα Υόρκη αλλά το αεροπλάνο τους πέφτει σε έναν εθνικό δρυμό στην Αφρική και γνωρίζουν άλλα μέλη του είδους τους ενώ ο Άλεξ ανακαλύπτει ότι έχει βασιλική καταγωγή και ότι είναι ο πρίγκηπας μιας αγέλης λιονταριών.