28-09-2020

Open My Cinema: Κάθε Παρασκευή Family Night στο OPEN

Τα 102 σκυλιά της Δαλματίας – 102 Dalmatians - Ξένη ταινία

Έρχεται Σαββατοκύριακο και η οικογένεια κλείνει ραντεβού στο OPEN για τις πιο απολαυστικές ταινίες για μικρούς και μεγάλους. Ξεκαρδιστικές κωμωδίες, ασύλληπτες περιπέτειες, αξιαγάπητοι ήρωες μας ενώνουν και γεμίζουν τα βράδια της Παρασκευής με χαρά.
Η ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ ΕΙΝΑΙ FAMILY NIGHT.
ΣΤΙΣ 8 ΤΟ ΒΡΑΔΥ ΣΤΟ OPEN MY CINEMA.

ΤΑ 102 ΣΚΥΛΙΑ ΤΗΣ ΔΑΛΜΑΤΙΑΣ
Παρασκευή 2 Οκτωβρίου, στις 20:00
Σκηνοθεσία: Κέβιν Λίμα
Στα ελληνικά
Η Κρουέλα Ντε Βιλ έχοντας περάσει καιρό στη φυλακή, αποφυλακίζεται. Όλοι θα πιστέψουν ότι είναι ένας διαφορετικός άνθρωπος που αγαπάει πια τα σκυλιά. Ιδιαίτερα ενθουσιασμένη είναι η υπεύθυνη της αναστολής της που μάλιστα έχει μια ολόκληρη οικογένεια σκύλων Δαλματίας στο σπίτι της. Όμως η Κρουέλα δεν έχει αλλάξει καθόλου – ίσα-ίσα έχει γίνει πιο επικίνδυνη καθώς αυτή τη φορά θα βρει όλους τους σωστούς ανθρώπους για να πετύχει τον σκοπό της που είναι να εξαφανίσει τα σκυλιά.

ΤΟ ΒΙΒΛΙΟ ΤΗΣ ΖΟΥΓΚΛΑΣ
Παρασκευή 9 Οκτωβρίου, στις 20:00
Σκηνοθεσία: Τζον Φαβρό (Iron Man)
Με τις φωνές των: Νιλ Σέτι, Μπιλ Μάρεϊ, Μπεν Κίνγκσλι, Ίντρις Έλμπα, Σκάρλετ Γιοχάνσον
Η ιστορία του θρυλικού Μόγλη ζωντανεύει ξανά – πιο συναρπαστική από ποτέ. Μέσα από τα βραβευμένα με Όσκαρ ειδικά εφέ, η ζούγκλα αποκτάει ζωή – τα άγρια ζώα μιλάνε, εκφράζουν τα αισθήματά τους και ξετυλίγουν μια από τις μεγαλύτερες περιπέτειες που έχουν γραφτεί.

ΜΑΔΑΓΑΣΚΑΡΗ
Παρασκευή 16 Οκτωβρίου, στις 20:00
Σκηνοθεσία: Έρικ Νταρνέλ, Τομ Μακ Γκαρθ
Στα ελληνικά
Μια ομάδα άγριων ζώων που έχει περάσει όλη τη ζωή της σε έναν ζωολογικό κήπο καταλήγει με τον πιο αστείο τρόπο στην άγρια ζούγκλα της Μαδαγασκάρης και προσπαθεί να προσαρμοστεί στη νέα της ζωή. Μια τρελή-τρελή περιπέτεια ξεκινάει!

ΜΑΔΑΓΑΣΚΑΡΗ 2
Παρασκευή 23 Οκτωβρίου, στις 20:00
Σκηνοθεσία: Έρικ Νταρνέλ, Τομ Μακ Γκαρθ
Στα ελληνικά
Όλοι οι αγαπημένοι ήρωες της Μαδαγασκάρης ταξιδεύουν προς τη Νέα Υόρκη αλλά το αεροπλάνο τους πέφτει σε έναν εθνικό δρυμό στην Αφρική και γνωρίζουν άλλα μέλη του είδους τους ενώ ο Άλεξ το λιοντάρι, ανακαλύπτει ότι έχει βασιλική καταγωγή και ότι είναι ο πρίγκηπας μιας αγέλης λιονταριών. Αλλά δεν μπορεί να συνεννοηθεί μαζί τους έχοντας μεγαλώσει σε ζωολογικό κήπο. Μια από τις πιο αστείες και απολαυστικές οικογενειακές ταινίες επιστρέφει!


ΜΑΔΑΓΑΣΚΑΡΗ 3
Παρασκευή 30 Οκτωβρίου, στις 20:00
Σκηνοθεσία: Έρικ Νταρνέλ, Τομ Μακ Γκαρθ
Στα ελληνικά
Οι αγαπημένοι μας ήρωες προσπαθούν να επιστρέψουν στο σπίτι τους – στο ζωολογικό κήπο της Νέας Υόρκης. Ο μόνος τρόπος να ταξιδέψουν χωρίς να τραβήξουν την προσοχή είναι να ταξιδέψουν μαζί με ένα περιπλανώμενο τσίρκο. Νέοι φίλοι, νέες περιπέτειες αλλά και νέοι εχθροί.