25-09-2020

Παρουσίαση νέου προγράμματος OPEN

ΟΡΕΝ παρουσίαση

Στη χαρά, στο απρόσμενο, στο διαφορετικό, η ζωή είναι στιγμές και τελικά αυτό που μετράει είναι οι άνθρωποι που είναι δίπλα σου.

Συντονίσου θετικά…

 

Αυτή τη σεζόν να είσαι OPEN

#eisaiOPEN

#OPENneoprogramma

Δείτε την παρουσίαση Προγράμματος 2020-2021 του OPEN ΕΔΩ:

Την παρουσίαση προγράμματος επιμελήθηκε το τμήμα τρέιλερ του ΟPEN και ο Head of Trailers Παναγιώτης Παπανάτσιος.

Την καμπάνια του OPEN υπογράφει η Tribe, σε παραγωγή της Barking Well Media.

OPEN NEWS Καθημερινά
Νίκη Λυμπεράκη
Η έμπειρη δημοσιογραφική ομάδα του OPEN NEWS βρίσκεται πάντα στην καρδιά των πολιτικών, διεθνών και οικονομικών εξελίξεων, καταγράφοντας τα γεγονότα της επικαιρότητας, λεπτό προς λεπτό.

Μεσημεριανό δελτίο

Η δυνατή ομάδα των πολιτικών συντακτών, ρεπόρτερ και ανταποκριτών του OPEN μεταφέρουν καθημερινά τον παλμό των εξελίξεων, ενώ αναλύονται όλα τα θέματα που απασχολούν την κοινωνία.

Γιάννης Παπαδόπουλος


Το ακούσατε πρώτα στο OPEN…είναι γεγονός.

ΩΡΑ ΕΛΛΑΔΟΣ Δευτέρα- Παρασκευή 06:00
Ώρα Ελλάδος
O Άκης Παυλόπουλος και η Ντόρα Κουτροκόη, μέσα από την εκπομπή «Ώρα Ελλάδος», δίνουν το ειδησεογραφικό στίγμα της ημέρας, αναλύοντας την επικαιρότητα και αναδεικνύοντας όλα όσα απασχολούν τους πολίτες. Με ρεπορτάζ από την καρδιά των γεγονότων, απευθείας συνδέσεις και διεθνείς ανταποκρίσεις από τα μεγάλα κέντρα των εξελίξεων, η «Ώρα Ελλάδος» καταγράφει τον παλμό της ημέρας. Το πιο σταθερό ραντεβού για ανεξάρτητη, σύγχρονη, αξιόπιστη και σε βάθος ενημέρωση, είναι στο OPEN.
H ενημέρωση ξεκινά από νωρίς… να είσαι OPEN!

ΤΩΡΑ Ο,ΤΙ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ Σάββατο & Κυριακή στις 05:30
Φαίη Μαυραγάνη


Η Φαίη Μαυραγάνη και η δημοσιογραφική της ομάδα, κάθε Σαββατοκύριακο, από τις 5:30 το πρωί, παρουσιάζουν και αναλύουν «Τώρα Ό,τι Συμβαίνει» στην Ελλάδα και τον κόσμο. Με καλεσμένους στο στούντιο τους πρωταγωνιστές της επικαιρότητας και τη δημοσιογραφική ομάδα να βρίσκεται πάντα σε ετοιμότητα για να μεταφέρει τις τελευταίες εξελίξεις από την καρδιά των γεγονότων, η εκπομπή «Τώρα Ό,τι Συμβαίνει» με τη Φαίη Μαυραγάνη καταγράφει την ειδησεογραφία με αμεσότητα και αξιοπιστία.
Αν αναζητάς την αλήθεια πέρα από το προφανές… είσαι OPEN!

ΜΕΓΑΛΑ ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΓΕΓΟΝΟΤΑ
Δελτίο τύπου - ΠΑΟΚ-Μπενφίκα


Η Εθνική ομάδα ποδοσφαίρου παίζει μπάλα στο OPEN!
Όλοι οι αγώνες της Εθνικής, αγώνες για τα πλέι οφ των European Qualifiers αλλά και οι μεγαλύτερες ποδοσφαιρικές αναμετρήσεις είναι στο OPEN!
Αν θέλεις να μπεις στο παιχνίδι… είσαι OPEN

Η ΔΙΚΗ ΣΤΟ OPEN Κάθε Δευτέρα στις 23:30
Κυριάκος Θωμαΐδης
Το μακροβιότερο talk show της ελληνικής τηλεόρασης, η «Δίκη στο Open», η αθλητική εκπομπή των μεγάλων αποκαλύψεων, δίνει και φέτος τον τόνο με διεισδυτική δημοσιογραφική έρευνα, αναλυτικά ρεπορτάζ και απρόβλεπτους προσκεκλημένους. Η εκπομπή που γκρέμισε την παράγκα του ποδοσφαίρου και έφερε στο φως μεγάλα σκάνδαλα του αθλητισμού μέσα από αποκαλυπτικές δικογραφίες, διαβαίνει το 31ο έτος της τηλεοπτικής παρουσίας της και φιλοδοξεί να ταράξει και πάλι τα νερά.
Για να μη μένει τίποτε στο σκοτάδι….να είσαι OPEN!

OPEN SPORT Σάββατο & Κυριακή στις 13:40
Open Sport
O Μανώλης Σφακάκης και η ομάδα του OPEN SPORT γεμίζουν τα μεσημέρια του Σαββατοκύριακου με αθλητικό θέαμα, συνεντεύξεις, θέματα επικαιρότητας, αλλά και αφιερώματα σε σούπερ σταρ του αθλητισμού. Το OPEN SPORT παίζει μπάλα σε όλα τα γήπεδα με όλες τις φάσεις και τα σημαντικότερα στιγμιότυπα των αγώνων.
Θέλεις να είσαι μέσα σε κάθε αθλητικό γεγονός… είσαι OPEN!

TOTAL FOOTBALL Κάθε Κυριακή στις 23:00
Total Football - Πάνος Βόγλης - Χριστίνα Βραχάλη
O Πάνος Βόγλης και η Χριστίνα Βραχάλη φέρνουν τους μεγαλύτερους αγώνες κάθε Κυριακή στα σπίτια μας μέσα από το Total Football. Όλες οι φάσεις και οι πρωταγωνιστές των γηπέδων είναι στο Total Football. Στο στούντιο καλεσμένοι από το χώρο του αθλητισμού αναλύουν την αγωνιστική του Σαββατοκύριακου.
Αν παίζεις μπάλα και εκτός αγώνα…είσαι OPEN!

ΕΥΤΥΧΕΙΤΕ Δευτέρα – Παρασκευή στις 09:50
Κατερίνα Καινούργιου
Η Κατερίνα Καινούργιου μοιράζεται καθημερινά με τους τηλεθεατές το πιο απολαυστικό, πλούσιο πρωινό! Μαζί της, ο Γρηγόρης Γκουντάρας, η Χρίσλα Γεωργακοπούλου, ο Νίκος Γεωργιάδης, αλλά και μια ξεχωριστή ομάδα δημοσιογράφων με επικεφαλής τον Γιάννη Πουλόπουλο. Η αγαπημένη πρωινή παρέα θα μας κρατά συντροφιά με χιούμορ, αποκαλύψεις, αποκλειστικότητες, καλεσμένους τους πρωταγωνιστές της τηλεοπτικής και καλλιτεχνικής επικαιρότητας, μαγειρική με την μάστερ του είδους Κατερίνα Λένη, τον Στέλιο Παρλιάρο να παρουσιάζει τις πιο λαχταριστές γλυκές του αλχημείες, αλλά και ενότητες που θα γίνουν "talk of the town"!
-Τα «Διλήμματα» επιστρέφουν, κάνοντας εικόνα τις ιστορίες που μοιράζονται οι τηλεθεατές. -Το πρωινό φέτος έχει και… «Πιτζάμα party». Ο Νίκος Γεωργιάδης επισκέπτεται celebrities στο σπίτι τους, ως φιλοξενούμενός τους για ένα βράδυ. Πως είναι κάποιος να γνωρίζει πως ήταν «Η Ζωή σου»; -Η Μαρία Ζώη, ψυχολόγος, ενορατική και αριθμολόγος, επισκέπτεται στο σπίτι ενός γνωστού Έλληνα και, on camera, του διηγείται… στιγμές από το παρελθόν του, προβλέποντας μελλοντικές εξελίξεις. -Στη νέα ενότητα «Διαζύγια», βλέπουμε οπτικοποιημένες ιστορίες από πρώην ζευγάρια, στις οποίες περιγράφονται όσα τους οδήγησαν στον χωρισμό -«Ένα όνομα, μια ιστορία» Η Μάρα Μεϊμαρίδη σχολιάζει ρεπορτάζ και ντοκουμέντα που θα ξετυλίγουν μια αληθινή ιστορία που συγκλόνισε την κοινή γνώμη -Ακόμα. η Κατερίνα μας συναντά αγαπημένους Έλληνες από όλους τους χώρους, σε μια πολύ διαφορετική, προσωπική συζήτηση.
Aν θέλεις κάθε μέρα το πιο πλούσιο πρωινό…είσαι OPEN!

STYLE ME UP Έρχεται Δευτέρα – Παρασκευή στις 14:00
Style Me Up
Η Μαρία Μπακοδήμου υποδέχεται καθημερινά γυναίκες και άντρες που θέλουν να αλλάξουν την εμφάνισή τους, να αλλάξουν το στυλ τους και να δουν τον εαυτό τους να μεταμορφώνεται στην καλύτερη εκδοχή του.
Μαζί με τη Μαρία, στο ρόλο της επιτροπής, η Υβόννη Μπόσνιακ, o Δημήτρης Αλεξάνδρου, o Γιάννης Λάσκος και ο Τρύφωνας Σαμαράς, θα αναλάβουν το μεγάλο στοίχημα και θα βοηθήσουν τους παίκτες να πετύχουν την αλλαγή που ονειρεύονται!
Θέλεις να ανακαλύψεις μια εικόνα σου που ποτέ δε φανταζόσουν; Είσαι OPEN!

THE BOOTH Δευτέρα – Παρασκευή στις 15:00
The Booth
Έγινε Talk Of The Town. Έφτασε νο1 trend στο twitter To #TheBooth ήρθε για να μείνει! Η Σοφία Μουτίδου, η Πηνελόπη Αναστασοπούλου, η Σοφία Κουρτίδου και η Κρυσταλλία Ρήγα - τέσσερα αγαπημένα, δυναμικά και ετοιμόλογα κορίτσια «ανοίγουν συζήτηση έξω από τα δόντια» για όλα τα πιο προσωπικά θέματα που συζητούν οι φίλοι μεταξύ τους.
Αν τα μεσημέρια κάνεις φασαρία…είσαι OPEN!

JOKER Έρχεται Δευτέρα-Παρασκευή στις 18:00
Αλέξης Γεωργούλης

Ο Αλέξης Γεωργούλης, σε έναν πολύ διαφορετικό ρόλο, έρχεται στο OPEN παρουσιάζοντας το πιο απρόβλεπτο και συναρπαστικό καθημερινό τηλεπαιχνίδι γνώσεων. Με απλούς κανόνες και μεγάλες ανατροπές, στο JOKER όλα μπορούν να συμβούν, καθώς ο παίκτης διεκδικεί μέχρι και 30.000 ευρώ! Ο Αλέξης Γεωργούλης έρχεται με διάθεση για παιχνίδι, αυθορμητισμό και πολύ χιούμορ, καλωσορίζοντας καθημερινά στο studio του JOKER παίκτες που πιστεύουν στις γνώσεις τους και θέλουν να δοκιμάσουν την τύχη τους με στόχο να διεκδικήσουν το μεγάλο έπαθλο. Το JOKER υπόσχεται αγωνία, εκπλήξεις, αλλά και πολύ γέλιο!
Αν πάντα κερδίζεις με τις απαντήσεις σου…είσαι OPEN!

ΓΡΑΜΜΑ ΓΙΑ ΣΕΝΑ Έρχεται στο Νέο Πρόγραμμα του OPEN
Γράμμα για σένα - Βίκυ Χατζηβασιλείου
Η Βίκυ Χατζηβασιλείου επιστρέφει τηλεοπτικά με μια νέα εκπομπή που βασίζεται σε ξεχωριστές ιστορίες συνανθρώπων μας που επιθυμούν να αναζητήσουν ένα σημαντικό για εκείνους πρόσωπο, να εκφράσουν ένα ευχαριστώ, να απευθύνουν μια συγνώμη, να βοηθήσουν σε έναν σημαντικό σκοπό ή να ζητήσουν οι ίδιοι βοήθεια, να συγχωρήσουν κάποιον που τους πλήγωσε, αλλά ακόμα και να γνωρίσουν μια προσωπικότητα που θαυμάζουν. Το Γράμμα Για Σένα έρχεται με τις πιο συγκλονιστικές ιστορίες που μιλούν στην καρδιά μας.
Αν πιστεύεις πως η ζωή είναι γεμάτη εκπλήξεις…είσαι OPEN!

“…καὶ ἐγένετο ’Ελλάς” Έρχεται στο νέο πρόγραμμα του OPEN
Η ιστορική σειρά ντοκιμαντέρ τιμά την επέτειο των δύο αιώνων από τη «γέννηση» της σύγχρονης Ελλάδας και αναδεικνύει τα γεγονότα, τους ήρωες και τις προσωπικότητες που οδήγησαν στη διαμόρφωση του ελληνικού κράτους. 21 εκπομπές ξεδιπλώνουν μέσα από έρευνα και αναλύσεις διακεκριμένων ιστορικών όσα οδήγησαν στην επανάσταση, τις μάχες και τους ήρωες της απελευθέρωσης, αλλά και τις μεγάλες προσωπικότητες του τόπου τα τελευταία 200 χρόνια. Παρουσιάζει ο Γεώργιος Σαρρής με επιστημονικούς συνεργάτες τους πανεπιστημιακούς Γιώργο Θεοδωρίδη και Νίκο Ζέρβα.

Η ιστορία γράφεται από τους ήρωες…να είσαι OPEN

INTO THE SKIN Έρχεται στο Νέο Πρόγραμμα του OPEN
into the skin - Γιώργος Μαυρίδης
Ο Γιώργος Μαυρίδης και η εκπομπή «Into the Skin» ακολουθούν τα σημάδια που έχουν χαραγμένα πάνω τους άνθρωποι σε κάθε γωνιά του πλανήτη και αναζητάει τις ιστορίες που κρύβονται πίσω από αυτές! Με οδηγό την αγάπη του για τα τατουάζ, ο Γιώργος ταξιδεύει και γνωρίζει φυλές, λαούς και συμμορίες, δύσκολα προσβάσιμες και επικίνδυνες. Κάθε σημάδι πάνω τους αποτελεί μέρος της παράδοσης και του πολιτισμού τους. Κάθε τατουάζ, σημάδι ή ουλή σημαίνει κάτι ξεχωριστό για αυτούς και οι αφηγήσεις τους καθηλώνουν.
Αν πιστεύεις πως κάθε σημάδι κρύβει και μια ιστορία διαφορετικής κουλτούρας…. είσαι OPEN!

ΕΛΑ ΧΑΜΟΓΕΛΑ Σάββατο & Κυριακή στις 09:50
Έλα Χαμογέλα
Η Σίσσυ Χρηστίδου και η παρέα της - μια παρέα φίλων εντός και εκτός πλατό- μας λένε «Έλα Χαμογέλα» ο Παύλος Σταματόπουλος και ο Κωνσταντίνος Βασάλος με την Ελένη Βουλγαράκη, μιλώντας για όλα τα θέματα που απασχολούν κάθε παρέα, σχολιάζοντας τις εξελίξεις, αποκαλύπτοντας hot παρασκήνιο και καλωσορίζοντας αγαπημένους καλεσμένους στο τηλεοπτικό τους σπίτι, που είναι πάντα ανοιχτό και φιλόξενο! Η παρέα του «Έλα Χαμογέλα» είναι εδώ για να περάσουμε μαζί τα πιο cozy πρωινά του Σαββατοκύριακου, αλλά και για να μας ταξιδέψει στις ομορφιές της χώρας μας, να μοιραστεί μαζί μας στιγμές και αξέχαστες εμπειρίες.

Αν πιστεύεις στη δύναμη της παρέας είσαι ΟΡΕΝ

ΑΝΝΙΤΑ ΚΟΙΤΑ Σάββατο & Κυριακή, 14:50
Αννίτα κοίτα
26 χρόνια αέρα… 1.100 Σαββατοκύριακα Πάνω από 10.000 καλεσμένοι 1.500.000 Hashtag στο Τικ-Τοκ 5 Stories 2-3 Followers στο Instagram 3 ½ Likes … και συνεχίζει ακόμα! Η Αννίτα ανοίγει την πόρτα σε άσημους και διάσημους, σε γήινους και εξωγήινους, σε εγχώριους και διεθνείς, σε ερωτευμένους και ξενερωμένους, αλλά πάνω απ΄όλα σε αληθινές ιστορίες!
Όταν δεν μασάς τα λόγια σου…είσαι OPEN!

MY GREECE Έρχεται στο Νέο Πρόγραμμα του OPEN
My Greece - Δέσποινα Βανδή

Η Δέσποινα Βανδή μας προσκαλεί να την ακολουθήσουμε σε ένα ξεχωριστό ταξίδι. Ένα πολιτιστικό και γαστρονομικό οδοιπορικό σε κάθε γωνιά της χώρας μας ,με συνταξιδιώτη τον Βαγγέλη Δρίσκα.
Στο My Greece ανακαλύπτει διαφορετικά μέρη της Ελλάδας κι αναδεικνύει τις ιδιαίτερες ιστορίες και το πολιτιστικό τους αποτύπωμα. Εξερευνά τις παραδόσεις, ανακαλύπτει τις γεύσεις, γνωρίζει καλύτερα τους ανθρώπους του κάθε τόπου.
Αν θες να εξερευνήσεις τα πιο όμορφα σημεία της Ελλάδας… είσαι OPEN!

ΓΛΥΚΕΣ ΑΛΧΗΜΕΙΕΣ Έρχεται στο Νέο Πρόγραμμα του OPEN
Στέλιος Παρλιάρος
Ο Στέλιος Παρλιάρος, μέσα από την μακροβιότερη εκπομπή ζαχαροπλαστικής στην ελληνική τηλεόραση, τις «Γλυκές Αλχημείες», θα μας «μυήσει» με τον πιο δημιουργικό και συναρπαστικό τρόπο στην τέχνη του. Ακολουθώντας βήμα – βήμα τις οδηγίες και τα «πολύτιμα» tips του, θα ανακαλύψουμε μαζί το ταλέντο μας να δημιουργούμε γλυκές γεύσεις που μένουν αξέχαστες!
Για να βρίσκεις κάτι γλυκό σε κάθε τι που συμβαίνει…πρέπει να είσαι OPEN!

JUST THE TWO OF US Έρχεται στο Νέο Πρόγραμμα του OPEN
J2US - Just the 2 of us
Μας έκανε να τραγουδήσουμε. Να γελάσουμε. Να σχολιάσουμε. Έγινε αγαπημένη μας βραδινή διασκέδαση και τώρα επιστρέφει, με νέα απολαυστικά ντουέτα επί σκηνής που τραγουδούν για καλό σκοπό! Ο παρουσιαστής του JUST THE 2 OF US, Νίκος Κοκλώνης, μαζί με την πιο απολαυστική παρέα της ελληνικής τηλεόρασης δίνουν τον παλμό. Η Δέσποινα Βανδή, η Μαρία Μπακοδήμου, η Βίκυ Σταυροπούλου και ο Σταμάτης Φασουλής, μια επιτροπή με μοναδική χημεία, σχολιάζουν και βαθμολογούν τις ερμηνείες των ζευγαριών, με «πέμπτο κριτή» της παρέας τους τηλεθεατές που με την ψήφο τους κρίνουν ποια ζευγάρια θα πάρουν το εισιτήριο για το επόμενο live.
Αν ό,τι νιώθεις το τραγουδάς με κάθε ευκαιρία…είσαι OPEN!

OPEN MY SERIES
NCIS 11 - Ξένες σειρές

Αγαπημένες ξένες αστυνομικές σειρές κάθε βράδυ στο OPEN. Δράση, αγωνία και περιπέτεια γεμίζουν τα βράδια μας. Ιστορίες που κόβουν την ανάσα με πρωταγωνιστές τους αγαπημένους μας ήρωες στο Criminal Minds και το NCIS.
Αν οι νύχτες σου είναι γεμάτες περιπέτεια…είσαι OPEN

ΟΙ ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ ΞΕΝΕΣ ΤΑΙΝΙΕΣ ΚΑΘΕ ΒΡΑΔΥ ΣΤΟ OPEN
Ο μαγικός κόσμος του κινηματογράφου έρχεται κάθε μέρα στο #OpenMyCinema, από τις 20:00, με ταινίες back to back. Αγαπημένοι ηθοποιοί, ξεχωριστές ερμηνείες, ταινίες που αγαπήθηκαν και συζητήθηκαν. Ένας συναρπαστικός κόσμος γεμάτος δράση, συγκίνηση, περιπέτεια, αγωνία, έρωτα δίνουν κινηματογραφικό σασπένς στα βράδια μας.
Θέλεις να ζήσεις μοναδικές κινηματογραφικές βραδιές…είσαι OPEN!